Cine suntem

Daca ati ajuns pana aici, cu siguranta avem ceva in comun: amandoi ne dorim ce este mai bun.

De asemenea, dorim sa avem toate informatiile la dispozitie si de aceea va invitam sa continuati sa cititi si sa descoperiti cine si ce se afla in spatele recenziilor si opiniilor la numeroasele produse de pe site-ul nostru.

Istoria noastra

Imi place tehnologia, imi place sa ma inconjur cu produse electronice de ultima generatie care imi pot usura viata de zi cu zi, atat acasa, cat si la serviciu. Dar nu sunt nici inginer, nici informatician si, prin urmare, stiu care este produsul pe care vreau sa il am, dar de multe ori nu cunosc parametrii, toate functiile si diferentele dintre o marca si alta.

Din acest motiv, cu o zi inainte de a cumpara o noua imprimanta laser multifunctionala, am decis sa ma uit in jur, sa caut pe internet pliante si sa arunc o privire in magazine. Ma simteam pierdut.

Multe branduri care sustin ca au cea mai buna imprimanta. Si cand i-am intrebat pe asistentii magazinului, nici ei nu erau obiectivi, deoarece ei doreau doar sa cumpar cel mai scump si mai convenabil produs pentru ei.

Nu mai vorbim de functionalitatea acestor imprimante care pareau foarte asemanatoare intre ele.

In acel moment mi-am dat seama ca povestea mea era aceeasi cu a tututor ce vor sa achizitioneze un produs despre care nu au mult habar, astfel a luat nastere Alegerea Potribita.

 

Cine suntem si ce facem

Suntem echipa “Alegerea Potrivita” , site-ul la care trebuie sa apelati cand sunteti pe punctul de a cumpara ceva. Stiti bine ca, inainte de cumparare, exista momentul de alegere fatidic, adesea plin de indoieli si indecizii.

Ce sa cumpar? Care este cel mai bun produs? De ce asta si nu asta? Pretul atat de ieftin merita intr-adevar sau ascunde ceva dedesubt?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care vi le puneti de obicei atunci cand cumparati un produs.

De unde stim? Pentru ca sunt aceleasi intrebari pe care ni le punem cu totii zilnic.

Scopul nostru este de a va facilita alegerea, astfel incat sa puteti cumpara cel mai bun produs pentru nevoile dvs.

Scopul nostru este sa puteti gasi produsul care combina cel mai bine in sine toate caracteristicile pe care le doriti, de la functionalitate, la performante si la cel mai bun pret in comparatie cu o calitate inalta.

 

Cum o facem

Fie ca este vorba despre o masina de spalat sau un supliment pentru unghii, o saltea sau un radio cu ceas, o hota de bucatarie sau, ca in cazul meu, o imprimanta laser multifunctionala, procesul este acelasi.

Dupa zile de verificari, teste si cercetari de piata, vom compara doar cele mai bune produse existente pe piata.

Va indrumam in alegere oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie. Fiecare mini recenzie cuprinsa in fiecare articol va arata, chiar din titlu, principalele sale caracteristici si de ce ar trebui sa il alegeti.

Va oferim, de asemenea, parametrii cu care sa comparati diferitele produse si marci intre ele.

Va oferim parerea noastra, ilustrand caracteristicile fiecarui produs in parte, intr-un mod obiectiv, deoarece singurul lucru pe care il dorim este acela ca puteti alege si cumpara doar cel mai bun.

Din acest motiv, intr-un mod complet impartial si fara prejudecati, in majoritatea recenziilor de produse de pe site-ul nostru veti gasi atat avantajele, cat si dezavantajele achizitionarii aceluiasi articol.

Indiferent daca este prea scump, nu foarte rezistent, cu o aroma neplacuta sau foarte voluminoasa, va vom spune exact ceea ce niciun vanzator si niciun brand nu ar indrazni sa va spuna.

Pentru ca? Pentru ca am fost si noi acolo si stim ca singurul lucru pe care il doriti este sa aveti toate informatiile la dispozitie, atat pozitive, cat si negative, astfel incat sa efectuati intr-adevar cea mai buna alegere.

Stim, totusi, ca prea des, informatia prea mare tinde sa se confunde si de aceea, la sfarsitul fiecarui articol, veti gasi un Ghid special de achizitie.

Acest lucru va va arata, mai detaliat si clar, toate caracteristicile complexe si adesea putin cunoscute pe care le-ati intalnit in recenzii si factorii de care trebuie sa tineti cont inainte de a cumpara un produs.

 

De ce ar trebui sa ai incredere in noi?

Asa cum v-am explicat pana acum, pe langa faptul ca suntem total impartiali si obiectivi, in spatele fiecarui articol exista o munca indelungata de seriozitate si profesionalism.

Inainte de a va oferi parerea noastra, este de fapt necesar sa o cream noi insine. Cum?

Analizand produsele, facand cercetari aprofundate si testand uneori unele dintre ele. Doar in acest caz va vom putea spune daca caracteristicile aclamate de brandul sau sunt cu adevarat sau nu.

Evident la fel de importanta este si cercetarea de piata pe care o facem inainte de a scrie fiecare articol. Vom compara apoi preturile, parametrii si opiniile consumatorilor care au cumparat si incercat produsul dorit inaintea ta.

 

Echipa noastra

Dupa cum veti intelege, in spatele acestei lucrari nu exista doar o singura persoana, ci o echipa care colaboreaza cu unicul scop de a va usura decizia. Suntem o echipa tanara, creativa si curiosa. Fiecare produs este o provocare si o sansa de a invata si de a va oferi experienta noastra. Fiecare dintre noi are o sarcina specifica.

In primul rand, 3 dintre noi suntem implicati in cercetarea de piata a produselor pentru a ilustra. Acestia petrec ore si ore cautand, analizand si testand doar cele mai bune produse recomandate de consumatori si experti, care va pot satisface pe deplin nevoile. Nu avem incredere in cuvantul simplu al marcii, facem cercetari si uneori chiar testam unele dintre ele. Evident, asa cum v-am spus deja, cerem avizul consumatorilor care au avut deja ocazia sa incerce produsul.

Avem un director de marketing si, atunci cand ne confruntam cu momentul cercetarii produselor, ne bazam si pe opinia expertilor si asociatiilor de consumatori, care va pot oferi confirmarea calitatii si performantei pe care le cautati.

Multe altele sunt persoanele care colaboreaza zilnic pe acest site, de la fotografi, la programator, de la asistenti la productie si la editori. Citind articolele noastre veti intra apoi in lumea celor 5 scriitori ai nostri care se ocupa sa va arate fiecare produs, chiar si cel cu cele mai complexe caracteristici, intr-un mod clar si de inteles.